Ruski psiholog savetuje kako uspešno izbeći svađu u samo dva koraka: Jednostavna isprobana metoda koja je sto posto efikasna

0
4272

Koristan savet poznatog ruskog psihologa Aleksandera Svijaša govori kako treba postupiti ako vaš partner (prijatelj, kolega, šef, komšija itd.) započne svađu, a vi želite po svaku cenu da je izbegnete (ovo ne uključuje fizički napad što treba rešavati drugim načinima).

Ovo je jednostavna, isprobana metoda i zaista daje rezultate.

To ćete postići u samo dva koraka:

kako uspešno izbeći svađu

1. Korak

Zapamtite – za svađu je potrebno dvoje.

Pročitajte i  Vladeta Jerotić otkriva 4 vrste ljubavi: Idealnog braka nema. Evo koja ljubav je najzahtevnija

Čim vam se ta osoba obrati svađalačkim tonom, ostanite smireni i prema temi svađe ukratko analizirajte šta je toj osobi u stvari potrebno (dublji uzrok), šta joj nedostaje, šta očekuje od vas pa zbog toga započinje svađu.

To što je muči može biti nedostatak (samo)poštovanja, nedostatak poverenja, nedostatak ljubavi, topline i pažnje, strah od nečega…

2. Korak

Ćutke, u mislima, dajte toj osobi ono što joj treba. Za ovo vam treba dovoljno smirenosti, snaga karaktera i tolerancija…

Pročitajte i  KREĆE SE LAĐA FRANCUSKA: Mnogi ne znaju PRAVI tekst ove pesme koji krije nezamislivu patnju naših oficira!

Kažite u sebi:

kako uspešno izbeći svađu

“Šaljem ti razumevanje (poverenje, ljubav, brigu, sigurnost, optimizam; prihvatam te takvog/u kakav jesi … itd).”

Ne odgovarajte na provokacije te osobe, normalno se ponašajte i ponavljajte više puta u mislima šta joj šaljete.

Ta osoba će podsvesno primiti vaš dar, umiriće se za neko vreme (dok nastavlja da provocira ili viče) i ostaviti vas na miru.

Pročitajte i  10 moćnih imena za devojčice i dečake: Nose izuzetno snažnu poruku i jedna su od najpopularnijih u Srbiji

Ne očekujte nikakvu zahvalnost, neka vam bude dovoljno što ćete svi dobiti ono što trebate; ta osoba vaše dobre vibracije, a vi – svoj ​​mir.

kako uspešno izbeći svađu

Napomena: Ovo se ne odnosi na nasilje i zlostavljanje u porodici/odnosu kod kojeg odmah morate i fizički delovati (zakonski ako treba) i otići od nasilne osobe.

Postavi odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here