Povodom optužbi doktora iz Švedske oglasio se i Milan Jevđić: Govorio mi je svakave stvari! Ne mogu da budem ničiji rob!

0
7

Velika prašina digla se oko studenta medicine Milana Jevđića, koji je nedavno bio gost u emisiji na TB Prva i govorio o svojoj teškoj životnoj situaciji.
Odmah nakon emisije javio se izvesni doktor iz Švedske, koji je naveo da je Milanu slao novac i negirao mnoge navode iz Milanovog gostovanja.Milan je gostujući danas u emisiji Jutro sa Jovanom i Srđanom na Prva TV izneo šokantne tvrdnje da je upravo taj doktor od njega zahtevao da mu bude rob!
“Pročitao sam strašnu grozotu, od toga da sam najveći šljam ove zemlje, da sam prevario državu, zato što se se dan pre emisije oglasio doktor koji je meni pomagao. Nisam detaljnije pričao o tome zbog njega i njegove porodice, jer je odnos bio krajnje bizaran. Znali smo se 4 godine, i on je želeo da budem njegov rob. Nisam smeo da odem bilo gde bez njegovog odobrenja, počelo je sa 100 evra, stiglo je do 300 mesečno, nije 700 kao što je pisalo u medijima”, tvrdi Milan.

Na pitanje novinara da li je reč o lepom gestu i hrišćanskom, jer mu je doktor iz Švedske pomogao, Jevđić navodi da nije reč o pomoći koja je bezuslovna.
“Morao sam da se povinujem svim njegovim zahtevima, rob je mala reč za to”, tvrdi on. Milan je dalje naveo da je on morao da pristane na sve to jer nije imao izbora, jer je želeo da završi fakultet.
“Živeo sam u nadu da će to proći. Nisam mogao da imam svoje ja, pretio mi je batinama, ubistvom. Sve je počelo kad sam bio srednja škola i on je tada video prilog o meni na televiziji. Hteo je da mi pomaže. Počelo je sa 100 evra, ali taj odnos od početka nije bio normalan. Već u drugoj godini shvatam da to nije normalan odnos, to je u najmanju ruku uznemirujuće. To nije za televiziju, toliko je gnusno. Mene je sramota da pričam o tome. Uslovi su bili “Ako padneš ispit, visićeš na stubu na Terazijama”, “Da si dobar ne bi te roditelji ostavili”, to su stvari koje mi je stalno ponavljao. Ne mogu da budem nečiji rob, nisam rođen da bih bio rob nekog tamo doktora koji laže o meni”, kaže Jevđić.Po svim društvenim mrežama delile su se njegove fotografije sa putovanja, a evo kako ih on objašnjava.
“Sramota me je što sam u svom životu usudio da izađem. A što se tiče tih slika sa putovanja, to je ekskurzija na koji svi studenti idu. Sam sam je platio. Uspeo sam uz pomoć svog rada i svoje devojke da odem tamo. Doktor me je ucenjivao da ako odem na more, mi smo završili. Obišao sam sva ta mesta, Italija, Španija, Monte Karlo i koštala je verovali ili ne ogromnih 300 evra”, kaže Milan i dodaje da će doktora tužiti za sve što je rekao tako da će se videti na sudu.

Pročitajte i  Milorad Rajčević - prvi Srbin koji je proputovao ceo svet i ostao zabeležen kao naš prvi "svetski putnik"

Postavi odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here